Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1887

Ιεροσολύμων 9, Τ.Κ. 11252, Αθήνα

Τηλ.: 6945822348 – 210 9620079 Αθήνα, 14 /12 / 2008

Επιστ. Αριθμ. 18

Προς: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας το έτος που αφήνουμε πίσω μας, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε να πραγματοποιήσει με επιτυχία σημαντικές και επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως η εκδήλωση μνήμης στο Σίμωνα Καρά, ο εορτασμός του Αγίου Θεράποντος και οι Απολλώνιοι σκοπευτικοί αγώνες.

Σημαντικός επίσης ήταν ο ρόλος του σε μια σειρά από παρεμβάσεις σε θεσμούς και φορείς της Πολιτείας για θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής καθώς και για την ανασυγκρότηση της Ολυμπίας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου 2007 (Υπουργεία, Νομαρχία, Συνήγορο του Πολίτη κλπ).

Το έργο όμως αυτό που ξεκινήσαμε είμαστε αποφασισμένοι να το συνεχίσουμε και να το επεκτείνουμε με νέες πολύπλευρες δραστηριότητες ώστε το νέο έτος 2009 να αποτελέσει έναν καινούργιο σταθμό στην πολύχρονη ιστορία του Συλλόγου. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε ν’ αγγίξουμε και τομείς που μέχρι σήμερα ο ιστορικός μας Σύλλογος δεν είχε ασχοληθεί, όπως π.χ. ο τομέας της υγείας και να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους συμπατριώτες μας και στους μικρούς μαθητές εκπαίδευση σε θέματα «πρόληψης υγείας». Επίσης σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και διάφορα άλλα νέα πράγματα που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία μας.

Για τη χρονιά που έρχεται έχουμε αποφασίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καταστρώσαμε και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε.

Οι ιδέες σας, όπως εξ’ αρχής δηλώσαμε, μας είναι πάντοτε χρήσιμες και είμαστε στη διάθεσή σας να τις ακούσουμε και να συμπληρώσουν το πρόγραμμά μας.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι το πλήρες πρόγραμμα θα σας κοινοποιηθεί σύντομα.

Η ετήσια τακτική Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαρτίου 2009, σε ημερομηνία που θα σας γνωρίσουμε και ενδεχομένως να συνδιασθεί με κάποια συνεστίαση.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος συγκαταλέγεται η πρώτη μας μεγάλη εκδήλωση της 18ης Ιανουαρίου 2008, (ημέρα Κυριακή & ώρα 10.30 π.μ. στο Ξενοδ. Λήδρα Μάρριοττ, Λεωφ. Συγγρού 135 Αθήνα) αφιερωμένη στη Μουσική που έχει τον τίτλο «Η Ελληνική Μουσική. Το τέλος μιας εποχής και η αρχή της άλλης», όπου θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ «Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΞΥΡΥΓΧΟΥ». Το έργο είναι μία έρευνα που παρουσιάζει η συνθέτις- μουσικολόγος Κα. Σωτηρία Αδάμ, σε σκηνοθεσία Κας Στέλλας Αρκέντη. Πριν την έναρξη της προβολής θα γίνει σύντομος χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και θα κοπεί η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Σας καλούμε λοιπόν όλες και όλους να παρευρεθείτε με την αξιότιμη οικογένειά σας και τους φίλους σας στην εκδήλωσή μας αυτή, υποσχόμενοι ότι μέσα σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον θα απολαύσετε ένα υπέροχο πρωινό διαφορετικό από εκείνα της καθημερινότητας. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να ανταμώσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις και ευχές.

Για τη διευκόλυνση του προγραμματισμού και την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας και τον αριθμό των ατόμων της παρέας σας μέχρι την 12η Ιανουαρίου 2009 στα τηλ.κιν. 6945822348 & 210-9620079 κ. Κων/νος Βλάμης, κιν 6977415801 κ. Αδάμ Αδαμόπουλος, κιν. 6347957572 κ. Παναγ. Κάπος.

Σας περιμένουμε και

Σας ευχόμαστε Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α & Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κων/νος Χρ. Βλάμης Αδάμ Αδαμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: